pOst pUrba kaLa

Thursday, 27 December 2012

tibe tibe muncul ex lame

Sebenarnya saya sayang sangat kat awak. Sebenarnya saya rindu sangat kat awak. Sebenarnya saya nak jaga awak sangat2. Sebenarnya saya dah tak mampu lagi dan saya dah tak kuat lagi :'/ Itu semua bukan ber"Erti saya mengalah. Saya sebenarnye rindukan awak :'/ Saya banyak tipu awak supaya awak tinggalkan saya. Saya banyak tipu awak supaya awak lupakan saya. Saya banyak tipu awak supaya awak bencikan saya. Saya banyak tipu awak supaya awak buang saya. Saya banyak tipu awak supaya awak tak cari saya :'/ Awak, takde kata mampu saya luahkan. Takde bicara mampu saya ungkap. Hanya airmata menjadi peneman saya *kesat airmata :'( 

                                     

ex UPDATE kt fb DUMB. kisa kami berdua . sedih ! kenape wujud saat aku bahagia . kenapa tidak dulu . mesti korang pena alami kan . saket , sedih , benci , tp still syg ? tidak lg . sebap ade pengnti ? tp tidak dgn layanan y diberi . ko take care aku tp ko tinggal kn aku , dan aku tinggal kn ko .. yg mane ? aku ke kau !!  ko cari aku lps ko ta hadir dlm hidup aku lg . aku ta sedih tp air mata tetap turun dari mata cokelat nih . kenapa ko baru berterus terang y kau masih syg kan aku ? aku BANCI keadaan mcm ni . lengan ni masih wujud nama ko ! selagi ia tidak aku padam selgi tu nama ko still wujud . still dlm otak fikiran aku . tp aku buang jauh jauh sebp aku ada org lain , take care aku time aku sakit ade dgn aku time aku susa dea ade dgn aku . aku jatuh dea ada .... ko pergi dlm hidup aku umpama ko pergi buat selama lama nya ! i HATE U .but  i RELY-RELY-RELY love him to much ! 

No comments:

Post a Comment

♥ Asalammualaikum ♥
♥ Sila Tinggalkan comment anda disini ♥
♥ SATU pon jadi la ♥